Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Οι κακές συνήθειες


Τόσες πολλές κακές συνήθειες, και οχι δεν θα ξεκινήσω να τις απαριθμώ ξέροντας καλα οτι μια σελίδα δεν θα ειναι αρκετή.  Ξεκινώντας απο το κάπνισμα και περνώντας στο αλκοόλ, γυρνώντας στα ναρκωτικά και έπειτα ευθεία στην αταξία και ίσως ως τελικό προορισμό την αδιαφορία, την ανευθυνότητα και την απάθεια. "Κακές συνήθειες", δεν ακούγονται τοσο κακές κατα βάθος ομως ετσι;

 "Κοιτάτε άνθρωποι, ολόκληρος κόσμος στοιχειωμένος με τις πληγές που δημιούργησε ο ίδιος" θα απαντούσε ο καθένας απο εσάς πατώντας πανω στην γενική έννοια.
Κοίτα ομως παιχνιδια που παίζει το υποσυνηδητο. Κοίτα ομως μερικές φορές οτι ειναι το βρόμικο και το βλαβερό που μας θέτει ζωντανούς. Μας δημιουργεί σενάρια και μας πλένει το μυαλό.
Χωρις αυτα ο κόσμος θα ηταν πιο υγιής, πιο σωστός και ηθικός. Αλλα δεν θα ειχε τα πανω-κατω του, γιατι μια ζωή χωρις κακές συνήθειες θα ηταν μια τέλεια ζωή.

Να το φτύσω το τέλειο.

 Ναι αγαπητέ, οι κακές συνήθειες τραβάνε, προσοχή, βλέμματα και ενδιαφέρον.
Μην κανεις ψέμματα πως δεν τις αγαπάς. Μην προσποιήσαι οτι δεν ηταν αύτες οι λεπτομέρειες που σε εκαναν να δώσεις την ψυχή σου στον άνθρωπο που δεν σου έδωσε ποτέ τιποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου